- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Բեկոնով սպագետտի
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Լոլիկները կտրատեք և խառնեք բլենդերում սոուսի ստացման համար:
- Մաքրեք սոխը և տապակեք այն 1-2 րոպե ձիթայուղի մեջ, ապա վրան ավելացրեք կտրատած բեկոնը՝ շարունակելով տապակել ևս 3 րոպե:
- Այնուհետև լցրեք գինին, տոմատի սոուսը, խառնեք և թավան ծածկեք կափարիչով:
- Այդպես թողեք եփվի մոտ 10 րոպե, որից հետո բացեք կափարիչը, որպեսզի հեղուկը շոգիանա:
- Սպագետտին խաշեք, լցրեք ափսեի մեջ և վրան լցրեք 1 գդալ սոուսից: Ցանկության դեպքում կարող եք համեմել սև պղպեղով, ինչպես նաև մատուցել քերած պանրի հետ:
Լոլիկի սոուսով և բեկոնով սպագետտի հատուկ պաստայի սիրահաների համար:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: