- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 2 minutes
Բուլղարական սառը ապուր վարունգով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Վարունգները քերիչով քերում ենք, վրան մի քանի պտղունց աղ ցանում: Դնում ենք մի կողմ, որ ջուրը դուրս գա: Ընկույզը բլենդերով մանրացնում ենք, դարձնում խոշոր փշրանք: Վերցնում ենք թարմ կամ սառեցրած սամիթ: Մանրացնում ենք մի քանի ճյուղ և ստանում երկու ճաշի գդալ կտրատած սամիթ:
Սխտորը մաքրում ենք, մանր կտրատում կամ ճզմում: Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք կաթսայի մեջ:
- Պատրաստ է:
Սառը ապուր կարող ենք պատրաստել նաև կեֆիրով կամ անյուղ թթվասերի ու ջրի խառնուրդով, սակայն այդ դեպքում անհրաժեշտ է մի քիչ կիտրոնահյութ ավելացնել 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: