Բրոկոլին ջեռոցում
Քայլերի հաջորդականություն
- Բրոկոլին լվանում ենք ու մաքրում ոտիկները:
- Լցնում ենք ձևամանի մեջ, համեմում, ապա բրոկոլիները պատում թթվասերով: Ձևամանը դնում ենք ջեռոցը մոտ 10 րոպե, ու բրոկոլիները եփում 220 աստիճան ջերմությամբ: Այդ ընթացքում պանիրն անցկացնում ենք քերիչով:
- Ձևամանը դուրս ենք բերում ջեռոցից ու քերած պանիրը հավասարապես լցնում ենք բրոկոլիների վրա:
- Բրոկոլիները նորից տեղադրում ենք ջեռոցի մեջ և եփում ևս 5 րոպե, ապա անջատում ենք ջեռոցն ու բրոկոլիները թողնում այնտեղ մոտ 5 րոպե:
Բարի ախորժակ:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: