- Yield: 5 րոպե անց
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Գազարով ապուր-պյուրե
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Մաքրում, լվանում, կտրատում ենք բանջարեղենը, լցնում կաթսայի մեջ և տապակում ձիթայուղի մեջ միջին կրակի վրա 3-4 րոպե:
- Ապա վրան լցնում ենք եռման ջուրը (այնպես, որ հազիվ ծածկի բանջարեղենը) և եփում 20 րոպե մինչև բանջարեղենի փափկելը:
- Եփված բանջարեղենը դնում ենք բլենդերի մեջ և հարում մինչև ստանանք պյուրեանման զանգված:
- Ստացված զանգվածը կրկին լցնում ենք կաթսայի մեջ, ավելացնում ենք աղը, հատիկավոր պղպեղը և թողնում, որ ապուրը եռա:
- Եփված ապուր-պյուրեն փակում ենք կափարիչով և թողնում 5 րոպե և ահա այն պատրաստ է:
Գազարով ապուր-պյուրեի եռալու ժամանակ կարելի է ավելացնել 1-2 դափնում տերև ըստ ցանկության 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
sxtor@ mi pchex te mi @ndhanur sxtor?
mi @nndhanur sxtor te mi pchex?
սխտորը՝ 1 ատամիկ:
mi lriv sxtor te mi pchex?