Գազարով տորթ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Գազարով տորթ

Ի դեպ, կարող եք պատրաստել այսպիսի տորթ և նախաճաշին ուրախացնել Ձեր բալիկներին 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Հարգելի Շեֆ Խոհարար, ինձ խորհուրդ կտաք, ինչպես պատրաստել նման խմորեղենները, որ վերևի մասը հարթ ստացվի, այլ ոչ բուրգի պես: Ես փորձում եմ մի քանի անգամ խմորով տարրան թեթևակի հարվածել, որպեսզի օդի պղպջակները դուրս գան, սակայն միևնույնն է, հարթ չի ստացվում:

    1. Սիրելի Նարինե, խմորեղենն անհարթ է ստացվում մի քանի պատճառներով: Որպեսզի դուք ամեն անգամ ստանաք հարթ մակերևույթով խմորեղեն, փորձեք հետևել մի քանի պարզ խորհուրդների.
      1. հնարավորինս օգտագործեք հավասարապես թխող ջեռոց
      2. պահպանեք ջերմաստիճանային ռեժիմը, օրինակ, եթե թխում եք դասական բիսկվիթ (ձու, շաքարավազ, ալյուր), ապա ճիշտ է այն թխել 180C-ի ներքո
      3. պետք չէ խմորեղենը շուտ հանել ջեռոցից: Եթե արտաքնապես խմորը պատրաստ է թվում, մոտ 20 աստիճանով իջեցրեք ջեռոցի ջերմաստիճանը և թողեք, որ թխվի ևս 15-20 րոպե
      4. շատ հաճախ հարթ մակերևույթ կարելի է ստանալ՝ պարզապես ձևամանը ծածկելով փայլաթիթեղով: Այն հավասարապես տարածում է ջերմությունը և թույլ է տալիս ունենալ հարթ տորթ 🙂

      Հաջողություն ենք մաղթում ապագա փորձերում և վստահ ենք, որ ամեն ինչ կստացվի 🙂

      1. Անչափ շնորհակալ եմ խորհուրդների համար: Անպայման կփորձեմ և կտեղեկացնեմ ?

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *