- Yield: 15 րոպե անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Գետնանուշի կարագ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Գետնանուշը ջեռոցում կամ չոր թավայի մեջ թեթևակի չորացնում և հովացնում ենք: Մատներով կեղևը մաքրում ենք, լցնում բլենդերի մեջ և լավ մանրացնում:
- Ավելացնում ենք բուսայուղը, շաքարավազն ու աղը:
- Բլենդերով խառնում ենք մինչև ստանանք համասեռ մածուկ:
- Լցնում ենք չոր բանկայի կամ այլ տարայի մեջ և պահում սառնարանում: Ահա և վերջ:
Գետնանուշի կարագ արժե ունենալ հատկապես արագ նախաճաշի համար. այն քսում ենք հացին կամ բուլկուն և համեղ նախաճաշում 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Barev dzez shat lav baxadratoms er mek arajark unem kareli e kaloriakanutyun nshel kam dasakarg stexzl hatuk dietik utestneri hamar…
Բարև Ձեզ Նելլի ջան, շատ հետաքրքիր գաղափար է, մենք անպայման կքննարկենք Ձեզ հետաքրքիր առաջարկը 🙂