Գերմանական կոնֆետ ”Եռանկյունի”

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Գերմանական կոնֆետ ''Եռանկյունի''

Պատրաստեցինք համեղ կոնֆետ ։)

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, ոչ, շերերի վրա կրեմ չենք քսում 🙂

    1. Սիրելի Ռուզաննա, ինչպես գիտեք, մենք միշտ խորհուրդ ենք տալիս բիսկվիթը կտրել հով վիճակում, նույնիսկ առնվազն 12 ժամ անց: Սակայն այս դեպքում ճիշտ հակառակն է: Եթե տաք վիճակում կտրեք, անմիջապես վերադասավորեք և մի փոքր սեղմեք, ապա չեն առանձնանա 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *