Գրպանիկներ՝ հավի մսով ու սնկով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սունկը բաժանել մանր կտորների, տապակել թավայի մեջ մինչև ջուրը գոլորշիանա: Ապա ավելացնել մանրացրած սոխը, տապակել սնկի հետ: Տապակելուց հետո հանել կրակի վրայից ու թողնել սառչի:
- Պատրաստել սոուս հավը տապակելու համար: Թթվասերին ավելացնել աղ և համեմունքներ ու խառնել: Հավի բդիկները լվանալ ու չորացնել, ապա երկու կողմից քսել սոուսը: Սնկի լցոնը դնել հավի բդիկների մաշկի տակ:
Սնկով լցոնված հավի բդիկները դնել տապակայի մեջ, վրան ավելացնել քերած պանիր: Եփել ջեռոցում 200 աստիճան ջերմաստիճանով 30 րոպե:
Հավի մսով ու սնկով գրպանիկները մատուցել տաք վիճակում թարմ բանջարեղենի հետ:
Ուտեստը նախատեսված է 4-5 հոգու համար:
Բարի ախորժակ:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: