Դասական պանրային սոուս
Համեղ ու արագ պատրաստվող դասական պանրային սոուսի գաղտնիքը համի յուրահատկությունն է:
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարագը հալեցնել ու ավելացնել ալյուրը։
- Մի քանի րոպե խառնել այն ու վերածել միասեռ զանգվածի։
- Ավելացնել տաք կաթը՝ շարունակելով անընդհատ խառնել։
- Խառնել այնքան, մինչև զանգվածը վերածվի պինդ մածուկի։
- Ավելացնել քերած կամ շերտերով կտրտած պանիրը։
- Անընդհատ խառնել, մինչև պանիրը վերջնականապես լուծվի։
- Սոուսը պատրաստ է։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: