- Yield: 2-3 ժամ անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Ելակի մուսս
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթը եռացնում ենք, ավելացնում ենք սպիտակաձավարը և լավ խառնում: Այնուհետև լցնում ենք շաքարավազը ու եռացնում ևս 8-10 րոպե:
Ելակը հարում ենք բլենդորում և կամաց-կամաց լցնում սպիտակաձավարով զանգվածի մեջ:
- Մուսսը լցնում ենք ձևամանների մեջ և 2-3 ժամ թողնում սառնարանում:
- Շաքարավազը լցնում ենք թավայի մեջ և տապակում:
- Այնուհետև լցնում ենք մուսսի վրա, զարդարում ենք ելակով և անանուխով ու մատուցում:
Համեղ մուսս , որը Ձեզ շատ դուր կգա 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: