

- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 15 minutes
Ելակով գնդիկներ
Բաղադրիչներ
- ելակ - 300 գր
- կաթնաշոռ - 200 գր
- թխվածքաբլիթ - 200 գր
- կարագ - 100 գր
- շաքարի փոշի - 20 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Թխվածքաբլիթները բլենդերով հարում ենք՝ վերածելով փշուրանման զանգվածի։
- Փափկած կարագը հարում ենք շաքարի փոշու հետ։ Շաքարի փոշու քանակը կարող եք ավելացնել կամ պակասեցնել՝ կախված թխվածքաբլիթների քաղցրությունից։
- Ավելացնում ենք կաթնաշոռն ու լավ խառնում ենք։
- Մաս-մաս ավելացնում ենք թխվածքաբլիթներն ու թիակով խառնում ենք։
- Ստացվում է ոչ կպչուն, բայց ոչ շատ պինդ խմոր։
- Խմորագնդից մի փոքր վերցնում ու բացում ենք։
- Մեջտեղում դնում ենք ելակը։
- Ելակը խմորի հետ փաթաթում ու վերածում ենք գնդիկների։
- Թաթախում ենք կոկոսի քերուկի մեջ։
- Կարելի է թաթախել նաև քերած շոկոլադի մեջ։ Այնուհետև 1-2 ժամ պահում ենք սառնարանում։
- Համեղ գնդիկները պատրաստ են։
Ելակով գնդիկները համեղ լինելուց բացի, նաև շատ գեղեցիկ են։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: