- Yield: 2 շաբաթ անց
- Prep Time: 15 minutes
Ելակով լիկյոր
Քայլերի հաջորդականություն
- Ելակը լավ լվանում ու չորացնում ենք։
- Ելակն ու շաքարավազը լցնում ենք մաքուր ու ստերիլիզացված բանկայի մեջ։
- Լցնում ենք օղին այնքան, որպեսզի ելակները ծածկվեն։
- Ծածկում ենք մաքուր կափարիչով, ապա մի քանի անգամ բանկան թափահարում ենք, որից հետո մոտ երկու շաբաթ պահում ենք սառնարանում։
- Երկու շաբաթ անց լիկյորն անցկացնում ենք թանզիֆով։
- Լիկյորը լցնում ենք շշի մեջ ու պահում մութ և սառը տեղում։
Ելակով լիկյոր, որը կարող եք պատրաստել ու վայելել ամռան ընթացքում։ Այս նրբահամ ըմպելիքը շատ դուր կգա թեթև ալկոհոլային ըմպելիքների սիրահարներին։
Բարի վայելում։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Es kitronovn em patrastel, shat @ntir e stacvel, dhnorhakalutyun, patrastvum em ciranin@, balin@ patrastel, sa el kpordzem, hetaqrqir er
Շատ ուրախ ենք, որ համեղ է ստացվել, սիրելի Հասմիկ։ Անպայման փորձեք պատրաստել նաև ելակով։ Համոզված ենք, որ դա էլ Ձեզ դուր կգա ։)