- Yield: 3 ժամ անց
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Ելակով պաղպաղակ
Բաղադրիչներ
- ելակ - 400գր
- շաքարավազ - 100գր (կամ շաքարի փոշի)
- յոգուրտ դասական - 300գր
- հյութ կիտրոնի - 1-2ճ/գդ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ելակը և շաքարավազը խառնում ենք բլենդերում մինչև պյուրեի առաջացումը:
- Ապա ավելացնում ենք յոգուրտը և կիտրոնից քամված հյութը, կրկին խառնում: Պետք է ստացվի նկարում պատկերվածի նման կոնսիստենցիայով զանգված:
- Լցնում ենք ստացված զանգվածը կենտեյների մեջ և տեղափոխում սառցարան 2-3ժամով մինչև վերջնական սառչելը:
Յոգուրտով և ելակով պաղպաղակ պատրաստելու բաղադրատոմս տան պայմաններում:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Shat lavnen baradratomser@
Ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել 🙂
isk urish mrgov chi lini?
Իհարկե, կլինի: Կարող եք պատրաստել այլ հատապտուղներով կամ մրգերով՝ ըստ ձեր ճաշակի:
isk urish mrgov chi lini?
Կարող եք պատրաստել նաև այլ մրգերով ու հատապտուղներով 🙂
Shat lavn e dzer bolor baxadratomsere
Գայանե ջան, ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է գալիս 🙂
shat hetaqrqir kayq e, shnorhakalutyun ogtakar baxadratomseri hamar 🙂
Անչափ շնորհակալ ենք 🙂
shat lavn er
Շնորհակալ ենք 🙂
Shat lavna kpordzem anpayman
🙂
Shat hetaqrqir baxadratomser en.anpayman kpordem patrastel
Շնորհակալություն 🙂
Knereq sarecvac elakov klini te voch ?