- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Ելակով Ռաֆաելլո
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Հարել ձուն շաքարավազի հետ՝ ավելացնելով կարագն ու կաթնաշոռը, ապա ալյուրը:
- Թեթև խմոր հունցել, ապա պոկել փոքր կտորներ, կլոր բացել դրանք, մեջտեղում տեղադրել ելակները:
- Կլորացնելով խմորի շրջանակները՝ ձևավորել գնդեր:
- Գնդերը եփել եռացող ջրում մոտ 3 րոպե (երբ գնդերը դուրս գան ջրի երես, ապա արդեն եփել են): Ջրից հանելուն պես գլորել դրանք պաքսիմատի և կոկոսի քերուկի մեջ:
- Մատուցելիս ռաֆաելլոները կարելի է զարդարել ելակներով:
Ելակի միջուկով ռաֆաելլո պատրաստելու հետաքրքիր և շատ հեշտ տարբերակ:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
isk hamex e linum elakov
Մարինե ջան, շատ համեղ է ստացվում 🙂