

- Yield: 2 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Ելակով ռուլետ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձվերը շատ լավ հարում ենք և կամաց-կամաց ավելացնում շաքարավազը, վանիլինն ու ալյուրը:
- Խմորը լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15-20 րոպե:
- Պատրաստի խմորը յուղաթղթով հանդերձ փաթաթում ենք՝ ծայրը դեպի ներքև: Վրան փաթաթում ենք սրբիչ և թողնում հովանա: Որոշ ժամանակ անց հանում ենք սրբիչն ու յուղաթուղթը:
Ելակը բլենդերով հարում ենք (ցանկության դեպքում կարող ենք մի փոքր ինվերտային օշարակ պատրաստել և խառնել ելակին:)
Ելակը լցնում ենք բիսկվիթի մեջ և կրկին զգուշությամբ փաթաթում: Վրան շաքարի փոշի ենք ցանում, զարդարում ելակով և մատուցում:
Ելակով ռուլետ , որը արժե վայելել մեկ բաժակ սուրճով 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Shat hamegh stacvec. Anchap shnorhakal em recepti hamar
Անուշ լինի: Շնորհակալություն Ձեզ էլ մեզ հետևելու համար: Մենք էլ կաշխատենք նորանոր բաղադրատոմսերով հարուստ ու հետաքրքիր դարձնել ձեր խոհանոցային առօրյան: