- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Եփած խմոր կաթով
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթը, աղը, կարագն ու ջուրը խառնում ենք իրար, հասցնում եռման աստիճանի և ավելացնում ալյուրը:
- Առանց կրակից վերցնելու մոտ 2-3 րոպե խառնում ենք այնքան, մինչ համասեռ առաձգական խմոր ստանանք: Խմորը 3-4 րոպե թողնում ենք սառչի, ավելացնում ենք 1 ձուն և լավ խառնում ենք: Այնուհետև ավելացնում ենք հաջորդ ձուն՝ կրկին լավ խառնելով: Այդպես ավելացնում ենք բոլոր ձվերը:
- Ահա և վերջ:
Եփած խմոր պատրաստելն ամենևին էլ բարդ չէ, ավելին, պատրաստելուց հետո գրտնակելու կարիք չի առաջանում, բավական է գդալով տապակի մեջ լցնեք և թեթև ու խրթխրթան բուլկիներ կստանաք: Այս խմորը թխվելու ընթացքում չափերով մեծանում է: Դրանով հիանալի էկլերներ, եփովի բուլկիներ են ստացվում 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Shnorhakalutyun
🙂
Шноракал ем
Շնորհակալ ենք մեր աշխատանքը գնահատելու համար 🙂
Nerecek kati ter@ jur klini?
Բարև Ձեզ, ցավոք, ցանկալի է միայն կաթ օգտագործեք 🙂
Epovi kremi inchpes patrastel???
Բարև Ձեզ, ահա այստեղ կարող եք կարդալ եփովի կրեմի բաղադրատոմսը՝
http://www.cooks.am/%D5%A5%D6%83%D5%B8%D5%BE%D5%AB-%D5%AF%D6%80%D5%A5%D5%B4/
Isk karox em ponchik patrastel epovi xmorov
Epovi xmorov bulki inchpes patrastem hamex e
Բարև Ձեզ, ահա խնդրեմ՝
http://www.cooks.am/%D5%A2%D5%B8%D6%82%D5%AC%D5%AF%D5%AB-%D5%A5%D6%83%D5%A1%D5%AE-%D5%AF%D6%80%D5%A5%D5%B4%D5%AB-%D5%B4%D5%AB%D5%BB%D5%B8%D6%82%D5%AF%D5%B8%D5%BE/
Բարև Ձեզ, եթե այդ համադրությունը Ձեզ դուր կգա, ապա կարող եք պատրաստել 🙂