Էքստրա շոկոլադե տորթ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Էքստրա շոկոլադե տորթ

Այսպիսով, պատրաստեցինք շատ համեղ շոկոլադե տորթ , որը հատկապես համեղ է վանիլային պաղպաղակի հետ 🙂

 

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Սվետա ջան, լիկյորը յուրահատուկ համ հաղորդելու համար է, սակայն կարող եք նաև այն չօգտագործել, հատկապես, եթե երեխաներին եք հյուրասիրելու 🙂

  1. Isk biskviti bardzrutyun@ injic e kaxvC ….dez mot shat lav e stacvel bardrutyun@ isk vonc anenq vor mer motel tenc lini?

    1. Բարև Ձեզ Մերի ջան, բիսկվիթը թխելու ընթացքում կարևոր է ջեռոցի դուռը չբացել, այլապես խմորը կնստի։ Երբ բիսկվիթն արդեն պատրաստ է, ձևամանից հանում ենք և բիսկվիթը զգուշորեն շրջում ափսեի վրա, յուղաթուղթը հանում ենք և մեկ այլ ամանի օգնությամբ հետ շրջում։ Թողնում ենք սառչի 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *