

- Yield: 5 րոպե անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Ընթրիք “Ասորտի”
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կտրատում ենք սմբուկը խորանարդիկներով, վրան լցնում աղաջուր և թողնում 7 րոպե, որպեսզի դառնությունը դուրս գա:
Կտրատում ենք խորանարդիկներով կարտոֆիլը և տապակում ձիթայուղի մեջ: - Ապա առանձին տապակի մեջ տապակում ենք կտրատված սոխն ու հավի միսը ձիթայուղի մեջ:
- Հանում ենք սմբուկը աղաջրից, լվանում և տապակում կտրատված տաքդեղի հետ ձիթայուղի մեջ, ապա ավելացնում ենք ճզմած սխտորը և տապակում ևս 5 րոպե:
- Տապակված բանջարեղեններին ավելացնում ենք պատրաստի միսն ու կարտոֆիլը, վրան լցնում կիտրոնի հյութը և խառնում:
- Պատրաստի ուտեստը թողնում ենք 5 րոպե և կարելի անցնել համտեսելուն է:
Մատուցելիս ընթրիք “Ասորտի”-ի վրա լցնում ենք կտրատված սամիթ 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: