

- Yield: 30 րոպե անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 45 minutes
Ընկույզով և չամիչով բիսկվիթ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ամանի մեջ լցնում ենք փխրեցուցիչի հետ մաղած ալյուրը, ավելացնում ենք շաքարավազը, վանիլինն ու դարչինը և լավ խառնում ենք:
Մեկ այլ ամանի մեջ լցնում ենք ջուրը, մեղրն ու բուսայուղը: Ընկույզներն ու չամիչը գդալ առ գդալ լցնում ենք ալրային զանգվածի մեջ և խառնում: Այնուհետև լցնում ենք մեղրային խառնուրդը և զգուշությամբ խառնում:
- Բիսկվիթը լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և 45 րոպեով տեղափոխում նախօրոք 175 աստիճան տաքացրած ջեռոցը: Ահա և վերջ:
- Վայելում ենք:
Սովորում ենք յուրահատուկ բիսկվիթ պատրաստել 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: