- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 2ժ 00 րոպե
Թթվասերային ժելե բանանով
Քայլերի հաջորդականություն
- Թթվասերը պատրաստելուց առաջ հանում ենք սառնարանից ու թողնում ենք սենյակային պայմաններում։ Թթվասերին ավելացնում ենք շաքարավազ, 5 րոպե հարում ենք մինչև լավ լուծվի։
- Ժելատինը լցնում ենք 100 մլ տաք ջրի մեջ, անընդհատ խառնում ենք, մինչև ժելատինը լուծվի։ Ապա սառեցնում ենք սենյակային պայմաններում։
- Ժելատինը լցնում ենք թթվասերի մեջ ու հարում ենք։
- Բանանը մաքրում ու խորանարդաձև կտրատում ու լցնում ենք բաժակների մեջ։
- Թթվասերային զանգվածը լցնում ենք բաժակների մեջ ու 1-2 ժամ թողնում ենք սառնարանում։
- Շոկոլադն անցկացնում ենք մանր քերիչով։
- Թթվասերային ժելեն պատում ենք շոկոլադով։
Ստացվում է շատ համեղ ու թեթև դեսերտ։ Բարի վայելում։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: