- Yield: 3-4 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Թթվասերով աղանդեր «Նրբություն»
Բաղադրիչներ
- ժելե բալի համով - 1 տուփ
- թթվասեր - 400 գր
- ջուր - 200 մլ
Քայլերի հաջորդականություն
- Աղանդերը շատ արագ է պատրաստում, իսկ ժելեի տեսակը փոփոխելով կարելի է ամեն անգամ նոր համ ստանալ: Ժելեն պատրաստում ենք տուփի վրա նշված ցուցումների համաձայն, միայն թե 80 գրամանոց տուփով ժելեի համար վերցնում ենք 200 մլ ջուր:
- Թթվասերը լցնում ենք սառած ժելեի մեջ ու բլենդերով հարում այնքան, մինչև պղպջակներ առաջանան:
Ստացվում է փքուն զանգված:
- Զանգվածը լցնում ենք ձևամանների մեջ ու 1 ժամով տեղափոխում սառնարան:
- Հետո աղանդերը զգուշությամբ հանում ենք ձևամաններից և զարդարում մրգերով: Վերջ, աղանդերն արդեն կարելի է մատուցել:
Վերջում հուշենք, որ թթվասերով աղանդերն ավելի հետաքրքիր դարձնելու համար կարելի է մեջը կտրատած միրգ ավելացնել 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Maladec skazhu pravo
Спасибо, дорогая Мери. 🙂
Շնորհակալություն,անպայման կփորձեմ։