- Yield: 2 ժամ անց
- Prep Time: 40 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Թխվածքաբլիթով և կաթնաշոռով տորթ
Բաղադրիչներ
- սպիտակաձավար - 1 ճ/գդ
- թխվածքաբլիթ - 300 գր
- թթվասեր - 200 գր
- ալյուր - 1 ճ/գդ
- շաքարավազ - 100 գր
- կաթնաշոռ - 350 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթնաշոռը, թթվասերը, ձուն, շաքարավազը, սպիտակաձավարն ու ալյուրը լցնում ենք բլենդերի մեջ և հարում:
- 22 սմ տրամագծով ձևամանի մեջ յուղաթուղթ ենք փռում և շարում թխվածքաբլիթները:
- Մնացած թխվածքաբլիթները բլենդերով մանրացնում ենք: Կրեմը լցնում ենք թխվածքաբլիթների վրա:
- Ցանում ենք մանրացրած թխվածքաբլիթները: Թխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 35-40 րոպե:
- Ահա և վերջ:
Տորթ , որից անհնար է հրաժարվել 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: