Թխվածքաբլիթ «Բուշե»

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Թխվածքաբլիթ ''Բուշե''

Թխվածքաբլիթ պատրաստելն այսուհետ շատ հեշտ ու հաճելի գործընթաց կդառնա 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Մի բան կարող եմ հարցնել ձվի դեղնուցները և սպիտակուցները քանի րոպե պետք է հարել

    1. Սիրելի Անժելա, հարում ենք այնքան, մինչև ստացվի միասեռ զանգված։ ։)

  2. Մի հարց տորթի հետ կապված, սերուցքով տորթի վրա կարելիա մարցեպան փռել?

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Անժելա, սերուցքով տորթի վրա մարցեպան դնել հնարավոր չէ․ այն չի կարող մնալ։ 🙂

  3. Բարև ձեզ մի բան կարող եմ հարցնել 14 ձվով հնարավոր է բիսկվիտ թխել եթե հնարավոր է ապա ամեն մի ձվին 1 ճ/գդ շաքարավազ և այլուր պետք է ավելացնել ?

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *