Թխվածքաբլիթ Ընկույզ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Թխվածքաբլիթ Ընկույզ

Ի դեպ, «Թխվածքաբլիթ ընկույզ» պատրաստելիս, եթե եփած խտացրած կաթ ձեռքի տակ չունեք, ապա կարող եք խտացրած կաթը 2-3 ժամ եփել` խորը կաթսայի մեջ, որպեսզի խտացրած կաթն ամբողջությամբ ջրով ծածկված լինի 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Մարիաննա ջան, ջեռոցը պետք է լինի 180 աստիճան 🙂

  1. KNEREQ UZUM EM IMANAL ETE AYS @NKUYZOV TXVACKABLIT@ PATRASTELU HAMAR CHUNENANQ AYS FORMAYIC INCPES KAROX ENQ AYN MEK URISH TARBERAKOV PATRASTEL. VOR AYD TESQ@ @NDUNI.

  2. Ցավոք, ոչ 🙂 այլ տարբերակներով ավելի դժվար կստացվի: Սակայն կարող եք փորձել կլոր ձևամանները: Հնարավոր է, որ այդ տեսքով էլ գեղեցիկ ստացվի )

    1. Մեր պատրաստած խմորից 26 ամբողջական ընկույզ է ստացվում 🙂

    1. Բարև Ձեզ: Թխվածքաբլիթների ավելորդ հատվածները Դուք պետք է կտրեք և կրեմը լցնեք անցքերի մեջ:

  3. Շնորհակալություն բաղադրատոմսի համար,շատ համեղ ստացվեց

    1. ^_^ Շնորհակալ ենք նաև Ձեզ, որ վստահում եք մեզ:

  4. barev dzes mi ban harcnem es unem ays formayic bayc erku koxmnel posike vonc anem vor pocik@ lav lini bayc brnaknernel erkatic chen da karoxenq naev gazi vra epel .

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *