Թխվածք Բաունտի

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Թխվածք Բաունտի

Ի դեպ, եթե թխվածք Բաունտի պատրաստելիս կրեմը ավելացել է, ապա կարող ենք նաև կոնֆետներ պատրաստել. կրեմը 2 սմ բարձրությամբ լցնում ենք յուղաթղթի վրա, կտրատում և սառեցնում ենք: Այնուհետև վրան շոկոլադ ենք ցանում և համտեսում 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ Լիլիթ ջան, այո սպիտակաձավարը манная крупа-ն է 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *