Թխվածք «Մրջնաբույն»

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Թխվածք Մրջնաբույն

Երևի չկա մեկը, ով չի սիրում մրջնաբույն փոքր ժամանակից 🙂 Օգտվեք մրջնաբույն պատրաստելու այս բաղադրատոմսից և հիացրեք Ձեր սիրելիներին այս նրբաճաշակ և համեղ թխվածքով:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Մարիա ջան, օգտվեք մեր բաղադրատոմսերից՝ հետևելով բոլոր ցուցումներին, և անպայման կպատրաստեք “Շեֆ խոհարարի” նման 🙂

    1. Ուրախ ենք, որ կարողացել ենք օգտակար գտնվել Ձեզ 🙂

  1. Isk ete uzum enq vor mrjnabuyn@ stacvi mot 30 hat?
    Aysinqn bolor baghadrichneric petq e krknaki ogtagorcenq te inchpes?

    1. Այո, Լուսինե ջան պետք է կրկնակի լինեն բաղադրիչները 🙂

    1. Ոչ հարգելի մասնակից այս բաղադրատոմսի համար մեզ 1 ճ/գդ շաքարի փոշի է հարկավոր 🙂

    1. Հարգելի Աննա, այս բաղադրատոմսի համար մեզ 500 գր ալյուր է անհրաժեշտ 🙂

      1. Es 2 porci sarqeci aysinqn 1 kgov,karox eq asel inchic karox e linel vor normal cher kpnum xmor@ irar,msaxacov axalis el henc manr er durs galis mejic

        1. Աննա ջան, իսկ ձվի և կարագի քանակը Դուք կրկնապատկե՞լ եք:

      2. ayo iharke))) 4 dzu, 400 g. karag. Karoxa alyur@ astichanabar e harkavor lcnel?Te miangamic?

    1. Բարև Ձեզ հարգելի մասնակից, այս բաղադրատոմսում մեզ միայն խտացրած կաթ է հարկավոր, սակայն ցանկության դեպքում կարող եք մի փոքր մեղր ավելացնել 🙂

      1. Ես փորձեցի ու շատ լավ ստացվեց, թեթև ու նուրբ համ ուներ,կարծում եմ փոփոխությունների կարիք չունի բաղադրատոմսը))

        1. Վարդուհի ջան, անչափ շնորհակալ ենք մեր բաղադրատոմսերը բարձր գնահատելու համար: 🙂

    1. Բարև Ձեզ, ցավոք, մրջնաբույնի համար պետք է պատրաստի խմորն աղաք, այլ կերպ չեք կարող մանրացնել:

  2. Ինձ մոտ էլ ստացվեց,,շատ շնորհակալություն Շեֆ խոհարար ջսաաաաան??

  3. Shat lav u hetaqrqir baxadratomser uneq mez pitani u ogtakar shnorhakalem dzez ,dzer kayqi hamar

  4. Շատ համեղ և գեղեցիկ ստացվեց, շնորհակալություն բաղադրատոմսի համար։

    1. Այս բաղադրատոմսում հարկավոր չէ, առանց դրա էլ շատ համեղ կստացվի, անպայման փորձեք 🙂

  5. Բարև ձեզ) ես արդեն պատրաստում եմ։ Վերջացնելուց հետո համի մասին կխոսեմ)

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Անահիտ, հաջողություն ենք ցանկանում Ձեզ և վստահ ենք, որ շատ համեղ կստացվի: Կսպասենք արդյունքին: 🙂

  6. Շատ լավ է ստացվել ես պատրաստել եմ,շնորհակալություն ձեզ

    1. Սիրելի Անի, շատ ուրախ ենք, որ լավ է ստացվել: Շնորհակալ ենք, որ պատրաստում եք մեր կողմից առաջարկվող բաղադրատոմսերով: 🙂

  7. Իսկ կներեք հնարավոր է առանց mixeri կարագը հալեցնել?
    Լավ կստացվի թե ոչ

    1. Կարագը թողնում ենք սենյակային պայմաններում, որ փափկի, ապա լցնում ենք հարիչամանի մեջ ու հարիչի օգնությամբ հարում ենք մյուս բաղադրիչների հետ՝ վերածելով միասեռ զանգվածի, ինչն առանց հարիչի անել հնարավոր չէ ։)

  8. Barev dzez.es mek angam msaxacov arel em kpel e koxqeric..inchpes anem vor normal durrs ga.

    1. Սիրելի Էդիտա, խմորը պետք է լավ սառը լինի, իսկ մսաղացը՝ յուղապատ։ Այդ դեպքում ամեն ինչ կստացվի 🙂 կարող եք պատել ցանկացած անհոտ բուսայուղով։

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Գոհար, պետք է ստացվի հարթ ու փափուկ խմոր։ Հնարավոր է ՝ խորիզային զանգված ստանալու պատճառն ալյուրի որակն է եղել։ 🙂

    1. Սիրելի Լուսինե, փխրեցուցիչը կարելի է փոխարինել սոդայով, բայց ավելի ցանկալի է՝ սոդայի ու քացախի կամ կիտրոնի հյութի խառնուրդով։ 🙂

  9. Ev karoxem mek or xmorn pahel ev hajord orn txel??ev mi banel karoxem em poqrik bajaknern ogtagorcel vorpes forma?

    1. Սիրելի Լուսինե, կարող եք պահել, եթե խմորը շատ չհունցեք և պահեք սառնարանում։ ։)

  10. Shat snorhakalem aysor ampyman kpordzem.isk karoxem poqrik mek aagmya bajaknern ogtagorcel vorpes forma?

    1. Սիրելի Լուսինե, շատ ուրախ ենք, որ համեղ է ստացվել։ Շնորհակալ ենք մեր կայքի բաղադրատոմսերից օգտվելու համար։ 🙂

  11. Knerew isk mi ban harcnem tnayin paymannerum patrastvac pxrecucichn nuyn efektn uni inch ev petakann? duq andzamb pordzel kam ogtvum ew tnayin patrastacic.

    1. Սիրելի Մելինե, մենք սովորաբար գնում ենք, սակայն տան պատրաստածը, եթե լինի ճիշտ չափաբաժնով, ապա կունենա միևնույն արդյունքը։ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *