Թխվածք փխրուն խմորով և ջեմով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Թխվածք փխրուն խմորով և ջեմով 555

Դե, իսկ եթե այնքան ախորժելի թխվածք է ստացվել, որ չեք համբերում, կարելի է անմիջապես կտրել ու համտեսել 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ Մարինե ջան, այո, կարող եք քացախ չօգտագործել 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *