- Yield: 12 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 35 minutes
Թուլումբա
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը: Ջուրն ու կարագը եռացնում ենք, ավելացնում ալյուրն ու մի քանի րոպե եփում:
- Խմորը սառեցնում ենք և ավելացնում ձվերը, ինչից հետո լավ խառնում ենք:
- Բուսայուղը տապակի մեջ շիկացնում ենք և հրուշակեղենային պարկի ատամնավոր գլխադրով 2-3 սմ երկարությամբ թուլումբաներ ձևավորում: Բոլոր կողմերից տապակում ենք, որպեսզի ոսկեգույն դառնան:
- Պատրաստում ենք օշարակը: Ջուրը, շաքարավազը և կիտրոնահյութը եռացնում ենք և 15 րոպե եփում:
- Պատրաստի թուլումբաները 10-15 րոպեով դնում ենք օշարակի մեջ:
Ի դեպ, եթե շատ եք թուլումբա պատրաստել, ապա կարող եք սառնարանում պահել՝ բայց առանց սննդային թաղանթով կամ փաթեթով ծածկելու, որպեսզի շնչեն 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Barev dzez xndrum em baxadratomser kuxarkeq indz
Բարև Ձեզ, բոլոր բաղարդրատոմսերը կարող եք գտնել մեր կայքում, իսկ կոնկետ ի՞նչ բաղադրատոմս է Ձեզ անհրաժեշտ 🙂
Sireli shef xoharar amusnus het chat uchadrutyamb hetevetsinq dzer baxadratomsin
Dzer nkari medj xmore kartses miqitch djrike é isk mere chat pind er
Dzer tulumbanere tmblik en isk mer tchoratsats yev tchein urtchum
Fransiakan churros -neri pes er
Mi xosqov amen intch vat er
Sireli shef xoharar amusnus het chat uchadrutyamb hetevetsinq dzer baxadratomsin
Dzer nkari medj xmore kartses miqitch djrike é isk mere chat pind er ?
Dzer tulumbanere tmblik en isk mer tchoratsats yev tchein urtchum ?
Fransiakan CHURROS -neri pes er
Mi xosqov amen intch vat er
Chat em sirum tulumba yev anhamber spasum ei yerb kverdjatsnenq , bayts tsavoq hiastaputyun apretsi ?
Բարև Ձեզ Յանա ջան: Հնարավոր է՝ չեք պահպանել չափաքանակը, քանի որ հակառակ դեպքում պետք է ստացվեր փափուկ և թմբլիկ թուլումբա 🙂
Knereq ,shati depqum,nkati uneq epvats vichakum,heto sarcaxcikum,te sarnarani mej?
Անի ջան, եփված վիճակում պետք չէ սառցախցիկ տեղափոխել: Կարող եք պահել սառնարանում, բայց առանց սննդային թաղանթով ծածկելու: 🙂
Barev dzez,ete karogh eq ,,Xanumi port,,i baghadratoms@ greq:Naxoroq shnorhakalutyun.
Բարև Ձեզ, ցավոք, այդ բաղադրատոմսը մենք չունենք:
B?arev dzez. ete forma chunenk vonc kareli e patrastel?
Բարև Ձեզ, սիրելի Սոնա: Եթե չունեք ատամնավոր գլխադիր, ապա փոխարենը կարող եք սննդային հաստ պոլիէթիլենային տոպրակի մեջ լցնել խմորը, ապա անկյունում անցք բացել ու այդպես փորձել պատրաստել: Ճիշտ է, այդպես չեք ստանա այն պատկերը, որն անհրաժեշտ է, բայց ինչ-որ չափով մոտ կլինի:
Inch eq karcum aveli hesht che gnel xanutic 200 dr . Hat@ ev utel 2 koxmerov barcvac tshiknerov . Qan patrestel mi ban vor@ cheq el patrastel erbevice ev stanal en voch liarjeq ban inch@ cheq el karoxana patrastel ev tarakan harcerov el harc chuxeq kayqin ..
Կարծում եմ մի քանի անգամ փորձելու դեպքում կստացվի բոլորիս մոտ էլ։