

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Ժուլիեն սնկով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սոխն ու սնկերը կտրատում ենք: Սոխը բուսայուղով տապակում ենք մինչև թափանցիկ դառնալը, ավելացնում ենք սնկերը, խառնում և եփում 15-20 րոպե, մինչև ողջ հեղուկը գոլորշիանա:
- Աղ ու պղպեղ ենք ցանում և լցնում ենք թթվասերը: Խառնում ենք և մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե շոգեխաշում:
- Պանիրը խոշոր քերիչով քերում ենք: Սնկերը լցնում ենք ամանների մեջ:
- Վրան քերած պանիր ենք լցնում, դնում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ ու եփում 15-20 րոպե:
- Պատրաստ է:
Ժուլիեն մատուցելիս որպես խավարտ կարելի է վերցնել խաշած կարտոֆիլ, մակարոն կամ բրինձ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: