- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
Իսպանական աղցան շամպինիոնով
Բաղադրիչներ
- սունկ շամպինիոն - 70-90 գր
- պանիր ֆետա - 70-90 գր
- ձիթապտուղ կանաչ - 15 հատ
- ձիթայուղ - 1-1,5 ճ/գ
- կոտեմ - ըստ ճաշակի
- աղացած սև պղպեղ - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Շամպինիոնները լվանում ու մաքրում ենք։
- Սունկը կտրատում ենք։
- Ձիթապտուղները շրջանաձև կտրատում ենք։
- Կոտեմը կտրատում ենք ու գեղեցիկ դասավորում ափսեի մեջ, վրան լցնում ենք ֆետա պանիրը, ապա՝ կտրատած ձիթայուղը։
Վերին շերտը պատում ենք կտրատած սնկի կտորներով։ - Ավելացնում ենք ձիթայուղը, համեմում ենք սև պղպեղով ու 3-4 ժամ թողնում սառնարանում։
Բարի ախորժակ։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Իսկ պատրադտման եղանակը ինչու չկա?
Սիրելի Տաթև, խնդրում ենք կրկին թարմացնել էջը։ 🙂
Շամպինիոնը հում վիճակում է՞ մնում