Իտալական հաց ”Չիաբատտա” ջեռոցում

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Իտալական հաց ''Չիաբատտա'' ջեռոցում

Իտալական շատ համեղ հաց , որի խմորը կարող եք գիշերը պատրաստել, իսկ առավոտյան անցնել թխելու գործին 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, հացի վրա ալյուրի մնացորդներն են 🙂

  1. Nerecek harcs urrvace havi hamar,Nerecek isk nerkevi masum inchi hamare harkavor amanov jur dnel?

    1. Ջուրն անհրաժեշտ է, որպեսզի խմորը եփվի գոլորշու վրա 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *