- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Լավաշ հավի մսով ու բանջարեղենով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Հավի կրծքամիսը մանր կտրատում ենք, ձիթայուղ լցնում, աղ, պղպեղ ու զիրա ցանում և լավ խառնում ենք: Թողնում ենք 15 րոպե մարինացվի, այնուհետև մարմանդ կրակին տապակում ենք:
- Սոխը կտրատում ենք, վրան քացախ, ջուր, աղ և շաքարավազ լցնում և 10 րոպե թողնում, որ մարինացվի:
Կաղամբն ու գազարն անցկացնում ենք քերիչով, իսկ վարունգը բարակ կտրատում ենք:
- Լավաշը կտրում ենք, մեջտեղը դնում հավի կրծքամիսն ու մարինացված սոխը, վրան լցնում մայոնեզը, վարունգը, գազարն ու կաղամբը:
- Փաթաթում և տապակում ենք:
- Ահա և վերջ:
- Վայելում ենք:
Համեղ լավաշ, որն անմիջապես կհագեցնի Ձեզ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Բարև Ձեզ,կասեք սխտորը որ պահի համար է հարկավոր:Շնորհակալութհուն☺