Լոբով ու կարտոֆիլով բելոռուսական ուտեստ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարտոֆիլը եփում ենք այնքան, մինչև պատրաստ լինի:
2 ճ/գ բուսայուղը լցնում ենք տապակի մեջ, ավելացնում ենք սոխն ու 4-5 րոպե տապակում ենք, որպեսզի փափկի:
- Ավելացնում ենք սխտորն ու լոբին և տապակում ենք մոտ 1 րոպե, ապա հանում ենք կրակի վրայից:
- Արդեն եփված կարտոֆիլը պատառաքաղով ճզմում ենք: Այնուհետև ավելացնում ենք մանր կտրատած մաղադանոսն ու սամիթը և սոխի հետ տապակած լոբին:
- Խառնում ենք ու մատուցում:
Բարի ախորժակ:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: