- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Լցոնված ձու
Բաղադրիչներ
- ձու - 3 հատ
- լոլիկ - 2 հատ (միջին)
- ձիթապտուղ սև - 6-7 հատ (առանց կորիզ)
- մայոնեզ - 1 թ/գդ
- պանիր - 20գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Խաշում ենք ձուն եռացող ջրի մեջ 10 րոպե, զգուշորեն կեղևազրկում, որպեսզի չվնասենք սպիտակուցը, բաժանում երկու մասի և հանում մեջի դեղնուցը:
- Փոքրիկ խորանարդիկներով կտրատում ենք պանիրը, լոլիկը և ձիթապտուղը, խառնում ենք իրար և ավելացնում մայոնեզը:
- Ստացված միջուկով լցոնում ենք ձվի սպիտակուցները:
- Ապա վրան լցնում ենք քերիչով անցկացրած դեղնուցը:
- Եվ ահա մեր լցոնված ձուն պատրաստ է:
Մատուցելուց առաջ զարդարում ենք լցոնված ձուն համեմի տերևով կամ ձիթապտղի կլոր շերտով 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: