

- Yield: 1-2 ժամ անց
- Prep Time: 35 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Խաղողով և սեխով աղանդեր
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Վերցնում ենք միջին չափի սեխ, վերևամասը կտրում և գդալով սերմերը մաքրում ենք:
- Ճաշի գդալով սեխի պտղամսի մի մասը հանում ենք:
- Կանաչ խաղողի հատիկներն առանձնացնում ենք, լվանում և կորիզահան անում: Խաղողը լցնում ենք սեխի մեջ:
- Ժելատինը նախապես 30-40 րոպեով թրջում ենք եռացրած սառը ջրում:
- Ժելատինի վրա ենք լցնում շաքարավազը և կրակի վրա տաքացնում մինչև վերջինս լուծվի (չենք եռացնում): Բալը լվանում ենք, հյութաքամիչով հյութը քամում, ավելացնում ենք շաքարավազի հետ խառնած ժելատինը և քամում:
- Բալի ժելեն լցնում ենք սեխի վրա և գիշերը սառնարանում թողնում: Այնուհետև սառնարանից հանում ենք և եռանկյունաձև կտրատում:
- Ահա այսպես:
Այսպիսով, թարմացնող և հյութեղ սեխով աղանդեր , որը հիանալի լուծում է ամռան շոգ օրերին 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: