Խաչապուրի

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Խաչապուրի

Սուլուգունի պանրով խաչապուրի պատրաստելու վրացական բաղադրատոմս: Բաղադրիչները նախատեսված են 4 հատ համեղ խաչապուրի ստանալու համար:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Սիրելի Նազելի, սուլուգունի պանիրը հիմնականում ձգողականություն ապահովելու համար է օգտագործվում: Նման հատկություն ունի նաև մոցառելլա պանիրը:
      Սակայն, եթե այս խաչապուրիի մեջ այդ հատկությունը չկարևորենք, կարող ենք հանգիստ փոխարինել միջին աղիության ցանկացած պանրով:

    1. Բարև Ձեզ, Լիլիթ ջան իսկ ինչու՞մն է խնդիրը, այս բաղադրատոմսը շատերի կողմից է փորձված և շատհաջող է ստացվում 🙂

  1. Կներեք իսկ հնարավոր է’ կաթի փոխարեն ջուր օգտագործել։

  2. Ես պատրաստել եմ գաթայի խմորով և շատ համեղ ստացվեց

  3. Շնորհակալություն եմ հայտնում Շեֆ խոհարարին, մեզ այսպիսի համեղ բաղադրատոմսեր տրամադրելու համար։ ?

    1. Շնորհակալություն լավ խոսքերի համար, սիրելի Աննա:

  4. Супер спасибо за рецепт
    И вообще отличный проект
    Отличный сайт
    Все добросовестно написано

  5. բարև ձեզ, կներեք իսկ կաթը տաք լինի և եևացրած ,թե կապ չունի?

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Գայանե, կաթը պետք է տաքացնել: 🙂

  6. Իսկ եթե 3 ժամը դեռ չլրացած խմորը ուռչում է, ի՞նչ անենք?

    1. Սիրելի Շուշան, խմորի հասունանալու գործընթացը կախված է սենյակի միջին ջերմաստիճանից: Այնպես որ, եթե նախատեսված ժամանակից ավելի շուտ է ուռչում, ապա հանգիստ կարող եք այն օգտագործել: 🙂

    1. Սիրելի Մարիամ, մենք էլ Ձեզ ենք շնորհակալ, որ օգտվում եք մեր բաղադրատոմսերից։?

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *