- Yield: 2-3 ժամ անց
- Prep Time: 40 minutes
- Cook Time: 60 minutes
Խմոր բուլկու համար
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կես բաժակ տաք կաթի մեջ լցնում ենք խմորիչը, ավելացնում ենք 1 ճ/գդ շաքարավազ և զանգվածը թողնում ենք տաք տեղում:
- Կարագը հալեցնում ենք, ավելացնում տաք կաթը, ձվերը, աղն ու շաքարավազը: Լավ խառնում ենք և ավելացնում խմորիչով զանգվածը:
- Այնուհետև կամաց-կամաց ավելացնում ենք մաղած ալյուրը և խմոր հունցում:
- Արդյունքում պետք է ստանանք ձեռքերին չկպչող, փափուկ խմոր, որը պետք է դնենք տաք տեղ, որպեսզի հասունանա և ծավալով մեծանա:
- Ահա և վերջ, բուլկու խմորը պատրաստ է:
Արդյուքնում ստացանք բուլկու համար շատ հաջող խմոր 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Hello
Mi hat harts. Karank chamich dnel
Բարև Ձեզ, այո, իհարկե կարող եք 🙂
isk karox enq karagi poxaren yux ogtagorcel?
Կարող եք, բայց ցանկալի է հենց կարագ օգտագործեք 🙂
knereq isk kati poxaren inch karox enq ogtagorcel
Բարև Ձեզ, այս բաղադրատոմսի համար ցանկալի է հենց կաթ օգտագործեք 🙂
lav shnor hakalutyun
Միշտ պատրաստ ենք օգնել 🙂
Pastoren el chen toxnum hangstana?
Սիրելի Լուսինե, խմորը հունցելուց հետո դնում ենք տաք տեղում, որպեսզի հասունանա, այսինքն՝ հանգստանա և կրկնակի մեծանա: 🙂