Խմոր պելմենների համար

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
պելմենների-խմոր-2

Խմորը հիանալի բացվում է, չի վնասվում։ Այն նույնիսկ կարելի է պահել սառցախցիկում, ապա օգտագործել։

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Սիրելի Անահիտ, պելմենների խմորի այս բաղադրատոմսի մեջ շաքարավազ ու ձեթ ավելացնել հարկավոր չէ։։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *