

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 7-12 minutes
Խնձորով օլադի
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խառնում ենք սոդան, փխրեցուցիչը, դարչինը, ալյուրն ու շաքարավազը:
- Այնուհետև ավելացնում ենք կարագը, ձուն և կեֆիրը և հունցում ենք այնքան մինչև
թանձր ու համասեռ զանգված ստանանք։
- Խնձորները կեղևազրկում ենք և պտղամիսը ոչ մեծ կտորների ենք բաժանում։
- Խնձորը խմորի հետ խառնում ենք։ Օլադիները տապակում ենք միջին ուժեղության կրակի վրա` կարագով պատված թավայի մեջ, մինչև պատրաստ լինեն։
Մատուցում ենք մեղրի կամ թթվասերի հետ։
Այս օլադիի բաղադրատոմսի մեջ խնձորը համեմված է դարչինով, սակայն եթե դարչին չենք սիրում, կարող ենք այն փոխարինել վանիլինով կամ ցիտրուսային կեղևով 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: