- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Խոզապուխտով կանապե
Բաղադրիչներ
- հաց սպիտակ - 2-3 կտոր
- խոզապուխտ - 4-6 կտոր
- եգիպտացորեն պահածոյացված - 100գր
- ձու - 1 հատ (խաշած)
- ծովախեցգետնի ձողիկներ - 100գր
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Կտրատում ենք ձուն և ծովախեցգետնի ձողիկները, ավելացնում ենք եգիպտացորենը, համեմում աղով, պղպեղով և խառնում ստացված զանգվածը:
Աղցանը լցնում ենք խոզապուխտի վրա, ապա փաթաթում ռուլետի տեսքով ու կապում սոխով։
Հացերը կտրում ենք եռանկյունաձև, ապա դնում ենք պատրաստի ռուլետը կտրատված հացի վրա:
- Շարում ենք կանապեները ափսեի մեջ և մատուցում:
Յուրօրինակ, համեղ և հագեցնող խոզապուխտով կանապե։ Այն կարող եք պատրաստել ձեռքի տակ եղած ցանկացած աղցանով 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: