- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
Խոզապուխտով ու սալորաչրով աղցան
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Լորի ձուն եփում ենք եռման պահից սկսած մոտ 5 րոպե։
- Ձվերը թողնում ենք, որ սառչեն, ապա յուրաքանչյուրը բաժանում ենք 8 մասի ու լցնում ենք աղցանամանի մեջ։
- Խոզապուխտը խորանարդաձև կտրատում ու ավելացնում ենք ձվի զանգվածին։
- Եթե սալորաչիրն շատ կոշտ է, ապա թրջում ենք տաք ջրի մեջ, որից հետո կտրատում ենք։
- Ստացված խառնուրդին ավելացնում ենք խորանարդաձև կտրատած վարունգը, ապա համեմում ենք աղով ու պղպեղով։
- Ավելացնում ենք թթվասերն ու խառնում ենք։
- Զարդարում ենք թարմ սամիթով ու մատուցում ենք։
Բարի ախորժակ։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: