- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 55 minutes
Խոզի միս “Տոնական”
Քայլերի հաջորդականություն
- Խառնում ենք ջեմը, մեղրն ու կիտրոնի հյութը:
Մսի վրա անում ենք խաչաձև կտրվածքներ 3-4մմ խորությամբ, դնում ենք ձևամանի մեջ, աղ ենք անում վրան, ապա քսում ենք պատրաստի սոուսը ու կտրվածքների արանքում դնում ենք մեխակները:
Թողնում ենք միսը հանգստանա 20 րոպե, ապա դնում ենք ջեռոցի մեջ 45-55 րոպեով 180 աստիճանում:
- Պատրաստի միսը հանում ենք, կտրատում և մատուցում:
Խոզի մսի փոխարեն կարելի է օգտագործել հնդկահավի միս: Այս հրաշալի ուտեստը կզարդարի Ձեր ամանորյա տոնական սեղանը 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: