- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 45 minutes
Խոզի մսով կարտոֆիլ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խոզի միսը կտրատում ենք փոքր կտորների և արագ տապակում բուսայուղով պատված թավայի մեջ լավ ուժեղ կրակի վրա:
- Ավելացնում ենք շերտերով կտրատված կարտոֆիլը: Տապակում ենք ուժեղ կրակի վրա 10-15րոպե կափարիչը բաց վիճակում՝ պարբերաբար խառնելով այդ ընթացքում: Այնուհետև ավելացնում ենք մանր կտրատված սոխն ու ճզմած սխտորը: Համեմում ենք աղ և պղպեղով, տապակում ևս 5 րոպե:
- Երբ կարտոֆիլը համարյա պատրաստ է լինում, վրան ենք լցնում շերտերով կտրատված լոլիկը, այնուհետև շաղ տալիս քերած պանիրը: Տապակում ենք այդպես մինչև պանրի հալչելը:
- Մատուցելիս վրան շաղ ենք տալիս կտրատված կանաչի:
Խոզի մսով պատրաստված կարտոֆիլ հատուկ ֆրանսիական բաղադրատոմսով:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
No coment
Հրաշալի ուտեստներ են,,շնորհակալություն
Սիրելի Էլիզա, մենք էլ Ձեզ ենք շնորհակալ, որ օգտվում եք մեր կայքի բաղադրատոմսերից։ 🙂