Խոզի մսով կոտլետներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խոզի միսն անցկացնում ենք մսաղացով:
- Այժմ մաքրում ենք սոխն ու սխտորը և վերածում ենք խյուսի մսաղացի օգնությամբ: Ստացված զանգվածը լցնում ենք տարայի մեջ:
- Այնուհետև ավելացնում ենք ձուն, համեմում աղ ու պղպեղով:
- Լավ խառնում ենք, որպեսզի ձուն և համեմունքները հավասարապես ներծծվեն մսի մեջ: Հետո ավելացնում ենք ալյուրը:
- Ձեռքերով տրորում ենք, որպեսզի ստացվի միասեռ զանգված:
- Թաց ձեռքերով ձևավորում ենք կոտլետներ և թաթախում ենք պաքսիմատի մեջ:
- Կոտլետները տապակում ենք բուսայուղի մեջ:
- Կոտլետները տապակում ենք երկու կողմից միջին կրակի վրա:
Կոտլետները կարելի է մատուցել կարտոֆիլային խյուսի, բրնձի, սպագետտիի, հնդկաձավարի և այլ ուտեստների հետ:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: