Խոզի մսով ռուլետ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Խոզի մսով ռուլետ

Բաղադրիչները նախատեսված են 6 չափաբաժնի համար։  Այս ուտեստը անյուղ է և համի տեսանկյունից չեզոք, որը պայմանավորված է բեկոնի և սալորաչրով ու ընկույզով պատրաստված միջուկի առկայությունից։ Այսպիսի մսով ռուլետ կարելի է մատուցել, թե տաք և թե սառը վիճակում, երկու դեպքում էլ շատ համեղ է 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, պաքսիմատը панировочные сухари-ն է, սովորաբար պաքսիմատն օգտագործում են մսային և բանջարեղենային կոտլետներ պատրաստելիս՝ խրթխրթան կեղև ստանալու համար 🙂
      Առավել մանրամասն կարող եք կարդալ այստեղ`
      http://www.cooks.am/ingredients/%D5%BA%D5%A1%D6%84%D5%BD%D5%AB%D5%B4%D5%A1%D5%BF/

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *