- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Խոզի մսով և ընկույզով ռուլետներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ընկույզը մանրացնում ենք։ Սալորաչիչը մանր կտրատում ենք։ Խառնում ենք ընկույզն ու սալորաչիրը։ Խոզի միսը 5 մմ հաստությամբ կտորների ենք բաժանում։
- Այնուհետև խոզի միսը ծեծում ենք։ Յուրաքանչյուր կտորի վրա լցնում ենք ընկույզով և սալորաչրով միջուկը։ Ռուլետաձև փաթաթում ենք և չոփիկով ամրացնում։ Ձուն հարում ենք։
- Ձվի վրա աղ ու պղպեղ ենք ավելացնում։ Ռուլետները թաթախում ենք ձվի մեջ։
Այնուհետև պաքսիմատի մեջ և մոտ 15 րոպե տապակում ենք բուսայուղի մեջ յուրաքանչյուր կողմից։
- Պատրաստի ռուլետները կտրում ենք և տաք վիճակում մատուցում:
Շատ հետաքրքիր և համեղ ամանորյա խորտիկ։ Եթե խոզի միս չունենք, այն կարող ենք հավի մսով փոխարինել 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: