- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Խրթխրթան սիսեռ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սիսեռը լցնում ենք կաթսայի մեջ, ավելացնում ձիթայուղը, աղն ու համեմունքները: Խառնում ենք: Սիսեռը լցնում ենք նրբաթիթեղ կամ յուղաթուղթ փռած տապակի մեջ, դնում նախապես 200 աստճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և թխում մոտ 25 րոպե, մինչև որ սիսեռը խրթխրթան դառնա:
- Հովացնում ենք և ուտում:
Խրթխրթան սիսեռ պատրաստելիս կարող եք օգտագործել Ձեր նախընտրած համեմունքները, սակայն հիմնականներն են աղը, չորացրած սխտորը, կծու պղպեղը 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
gidek ays devov patrastac siser@ menk ksenk LEBLEBI im tatikis ev @ntanikis siras carazne 30- akanerin mi bazakov aprelen tatiks mez pokruc e sovorecre patrastel ev mer sexanic anpakas e hatkapes hatuk orerin
Նարինե ջան, ուրախ ենք, որ արթնացրեցինք Ձեր մանկության հուշերը 🙂
irok hisheci tatikis inc havesov kpadmer u gular or edtarik@ ancav kser sovac eink bayc urax u erjanik mersi dzes
Isk sisere naxoroq petqe xashel te voch?
Այո, Թամարա ջան, պետք է խաշեք 🙂
Shnorhakal em. I dep hachax em ogtvum dzer kayqic, patrastum baxadratomserov, u asem vor bavakanin hajoxvac naxagic e, ev karevore hayeci sharadrvac, matcheli, haskanali.shnorhakal enq.?☺
Թամարա ջան, անչափ շնորհակալ ենք բարձր գնահատանքի համար 🙂
Իսկ ինչքան ժամանակ կարելի է պահել համապատասխան պայմաններում???
barev zez es pntrum em qaxtcr leblebii patrastman exanake karox eq inz ognel naxapes shnorhakal em
Սիրելի Թերեզա, շուտով կտեղադրենք կայքում այդ բաղադրատոմսն ու կտեղեկացնենք Ձեզ: 🙂