- Yield: 5-8 ժամ անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Կաթնաշոռային սուֆլե
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ժելատինը լցնում ենք մեկ բաժակ սառը ջրի մեջ և թողնում 30 րոպե, որպեսզի ուռչի: Այնուհետև լցնում ենք կաթը, կակաոն ու մեղրը և մարմանդ կրակին եփում այնքան, մինչև ստանանք համասեռ զանգված: Վերջում ավելացնում ենք կաթնաշոռն ու զանգվածը լավ խառնում:
- Զանգվածը լցնում ենք բլենդերի մեջ և լավ հարում:
- Այնուհետև սուֆլեն լցնում ենք ձևամանի մեջ և ողջ գիշեր թողնում սառնարանում:
Ստացանք յուրահատուկ սուֆլե 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: