- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 35 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Կաթնաշոռով թխվածք
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը: Կարագը հալեցնում ենք և հովացնում: Խոռնում ենք կարագը, կաթնաշոռը, աղը, ձուն ու ալյուրը: Խմոր ենք հունցում, ծածկում պոլիէթիլենային թաղաթով և 30 րոպեով տեղափոխում սառնարան:
- Պատրաստում ենք միջուկը: Կաթի մեջ լցնում ենք պուդինգն ու շաքարավազը և մարմանդ կրակին տաքացնում ենք, մինչև զանգվածը թանձրանա: Այնուհետև հովացնում ենք և ավելացնում կաթնաշոռը:
- Ալրապատ սեղանին գրտնակում ենք խմորը և 4 մմ հաստությամբ քառանկունների բաժանում: Յուրաքանչյուրի մեջ միջուկ ենք լցնում:
- Այնուհետև ծայրերը ծրարաձև միացնում ենք իրար:
- Բուսայուղապատ ձևամանի մեջ դնում ենք թխվածքներն ու վրան ձու քսում:
- Նուշը փշրում ենք, լցնում թխվածքներ վրա և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե:
- Ահա և վերջ:
Համեղ թխվածք վայելելու ժամանակն է 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: