- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Կաթնաշոռով և խտացրած կաթով թխվածք
Բաղադրիչներ
- կաթնաշոռ - 600 գր
- խտացրած կաթ եփված - 300 գր
- պուդինգ - 2 ճ/գդ
- սպիտակաձավար - 2 ճ/գդ
- փխրեցուցիչ - 1 ճ/գդ
- ձվի դեղնուց - 3 հատ
- ձվի սպիտակուց - 3 հատ
- Ջնարակի համար՝
- շոկոլադ սև - 300 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձվի դեղնուցները, կաթնաշոռը, եփած խտացրած կաթը, պուդինգը, կաթը, սպիտակաձավարն ու փխրեցուցիչը լավ հարում ենք: Այնուհտեևը առանձին հարում ենք ձվի սպիտակուցներն ու կամաց-կամաց ավելացնում դեղնուցային զանգվածի մեջ:
- Խմորը լցնում ենք բուսայուղապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 25-30 րոպե:
- Պատրաստում ենք ջնարակը: Շոկոլադը գոլորշու վրա հալեցնում ենք և լցնում թխվածքի վրա:
Յուրահատուկ թխվածք , որը շատ հեշտ է պատրաստվում 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: